Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-07-2012 14:44:50
Auto & Vervoer

Fietsband

Ook al zijn er off topic posts verwijderd dat sylli het hele verhaal zou hebben verzonnen, toch zou het wel eens goed zijn om te weten om welke fietsenmaker het hier gaat. want wie is toch die fietsenmaker in scheveningen?

ook omdat ik in een eerdere post van syllie las dat ze een keer tussen 2 vechtende echtelieden was gesprongen en dat ze het weer zou doen, alleen zonder haar naam bij de politie bekend te maken. dat komt op mij niet bepaald timide over.klikhttp://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/privacy-3/?vhash=c749c73j"> hier

anderszijds het een of hoeft het ander niet uit te sluiten. dus als de naam van de fietsenmaker wordt genoemd ben ik geheel overtuigd dat dit echt is gebeurd. en kan de fietsenmaker eventueel zijn kant van het verhaal vertellen.