Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-07-2012 08:14:15
Auto & Vervoer

Fietsband

Sylli schreef op woensdag 4 jul 2012, 23:48: wow, wat een hoop reacties binnen 1 dag! heb geen tijd om ze allemaal te lezen, maar lees de laatste paar reacties op pagina 6 waarin er getwijfeld wordt aan mijn "verhaal" of mijn geloofwaardigheid omdat ik niet reageer. nou, sorry hoor dat ik niet 24/7 op de kassa site aan het koekeloeren ben of er al reacties zijn op het door mij geopende topic, maar ik heb een vrij druk gezins- en sociaal leven..

je hoeft helemaal niet te kijken of er reacties zijn als je "stel mij op de hoogte als er reacties zijn" aanvinkt. je krijgt dan een email als er een reactie is. op dat moment hoef je dus pas te kijken. als je op 1 dag 100 emails krijgt, zijn er dus heel veel reacties... (ik zet het vinkje nu uit, heb wel genoeg gelezen over dit onderwerp).