Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna53
donna53 - 05-07-2012 13:21:07
Geldzaken & Recht

Advocaat vecht hondenbelasting aan bij europees hof

Tja, er zijn vele meningen over. natuurlijk worden andere belastingen hoger als de hondenbelasting zou worden afgeschaft en vinden mensen zonder hond dat ze dan daarvoor opdraaien.
in hoofddorp was de hondenbelasting afgeschaft, maar daar de ambtenaren cursussen moeten volgen en daar geen geld meer voor was, is de belasting weer ingevoerd.................. dat schrijft zo'n gemeente dan ook nog als argument in de bladen. alleen de hondenbezitters draaien dan dus op voor de kosten van zo'n cursus. is ook niet helemaal eerlijk, lijkt mij.
de hondenbelasting wordt wel gebruikt voor poepbakken, etc, maar tenslotte betalen fietsers niets en maken gebruik van fietspaden en moeten er talloze maatregelen worden genomen om de fietsers veilig te kunnen laten fietsen.
o jee, als ik de gemeente nou maar niet op het idee gebracht heb om daar ook (weer) belasting voor te laten betalen....................................dom, dom!