Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tpol
tpol - 05-07-2012 13:53:40
Geldzaken & Recht

Advocaat vecht hondenbelasting aan bij europees hof

In onze gemeente wordt wel hondenbelasting geheven, omdat ik een hulphond heb heb ik ontheffing, was dit niet zo had ik het gewoon betaald. maar daar zou wel tegenover moeten staan dat de pot voor hondenbelasting geoormerkt wordt maw niet uitgegeven kan worden voor andere doeleinden dan hondentoiletten ed. dit is nu niet het geval, het verdwijnt gewoon op de grote hoop zodat het niet meer transparant is waar het aan uitgegeven wordt.

persoonlijk vind ik als je als hemeente/overheid belasting heft dat je ook inzichtelijk moet maken waar dit aan uitgegeven wordt. om kort te zijn ik zal het wel aanvechten en ik denk als deze advocaat zijn argementatie wat meer anpast en verduidelijkt dat hij misschien nog wel kans maakt ook, misschien dat het niet afgeschaft wordt, maar wel geoormerkt wordt.