Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lieflijke
lieflijke - 05-07-2012 13:55:54
Geldzaken & Recht

Advocaat vecht hondenbelasting aan bij europees hof

Hondenbelasting wordt veelal gebruikt voor andere zaken dan hondenzaken. de "gaten" van de gemeente vullen van verkeerde aankopen, borrels enz.

ik heb een hond, heb altijd een zakje bij me voor "poep op de stoep", in de struiken, waar ik de hond loslaat, laat ik het liggen.

hier in nijmegen mag de hond helemaal niet meer loslopen, of in de hup. mijn hond wil niet in de hup, hij wacht bij het hek.

ik vind kattenpoep ook heel vervelend, net als katten van anderen in mijn tuin.

veel mensen laten hun hond overal scheiten, dat begrijp ik niet.

tuurlijk laat ik mijn hond wel los lopen, maar hou m in de gaten, en laat m pas los op de plek met struiken om te poepen, daarna mag ie loslopen. weliswaar illegaal, maar moet toch bewegen.

eigenlijk vind ik ons land te klein voor honden, met al die poep. vogels eten er veel van op en slakken ook, maar toch.

ik heb weinig geld en wil zo min mogelijk betalen, maar ben dan toch ook voor kattenbelasting.

vervuiler betaalt: net als met roken en drinken en de zorgverzekering, en katten en honden en belasting. het is lastig dat in evenwicht te houden omdat we zo verschillend leven of met onze gezondheid omgaan.

misschien met zn allen een beetje dan het beste?

als je arm bent ben je vaer ziek, kun je nergens heen en neem je n hondje...en dan willen anderen er niet voor betalen. net als ik eigenlijk niet voor rokers wil betalen, want ik rook niet en drink nauwelijks...leef gezond...

lastig...meeste last heb je natuurlijk van de zogenaamde aso's. met veel katten en veel honden en die allemaal in de tuin van iemand anders poepen en thuis zitten en veel drinken en roken.

los dat maar eens op;-)