Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h19l49
h19l49 - 05-07-2012 15:11:22
Geldzaken & Recht

Advocaat vecht hondenbelasting aan bij europees hof

[quote=timfelix schreef op zaterdag 30 jun 2012, 15:08][quote]ook controleurs die bekijken of er een hond in uw huis is hoeft u geen antwoorden te geven totdat er een uitspraak is van het hof.

mee eens?[//quote]

dus als er een rechtszaak over iets loopt betekent dat dat je je niet meer aan die regels hoeft te houden? dan heb je het toch niet helemaal begrepen, dus blijf maar gewoon betalen totdat er uitspraak is gedaan.

ik hoop dat die belasting niet afgeschaft wordt, ik vind dat het voor katten en paarden ook ingevoerd moet worden. beesten maken een zooi van de straat (vooral paarden) en iedereen betaalt om op te ruimen voor de mensen die zo graag hun hobby willen doen. gewoon betalen, want het is gewoon een terechte belasting.

beesten maken er een zooi van?, is dat dan niet de schuld van de eigenaar?, dacht het wel.
kinderen maken er ook een zooi van en de ouders krijgen nog geld toe ook en zo kun je nog wel even doorgaan in ons over gesocialiseerde land.