Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
johepie - 05-07-2012 16:55:35
Geldzaken & Recht

Advocaat vecht hondenbelasting aan bij europees hof

Nou ik vind het maar een kinderachtig gedoe ,vooral stacey scheint mij een echte hondehater te zijn,die er vermoedelijk ook niet voor terug schrikt een hond te bedrijgen.ik heb geen hond maar ik woon wel in duitsland ,en ik kan u verzekeren dat er nooit sprake was van een hamster.dit is er gewoon bij gelogen.hondenbelasting word hier gediscussieerd om dat dit een wet van anno anno is.en vroeger werd er hondenbelasting gevordert omdat een ieder die zich een hond kon houden ook genoeg geld bezat en dus zich deze luxe kon veroorloven.net zoals je voor een grote auto meer belasting moet betalen of voor een villa.en wat die kat van jou betreft stacey,die schijt net zogoed in buurmans tuintje als elke andere kat.maar dat jij een gevaarlijke hondehater bent is gewis.honden zin voor vele mensen een vriend en zelfs een betere vriend als somige mensen zijn want wij kunnen van honden nog heel veel leren wat het sociale gedrag tegenover andere .johepie=stacey schreef op zaterdag 30 jun 2012, 13:25: vind de argumenten van die advocaat persoonlijk nogal een lachterje dus betwijfel of het succesvol is...........luxe belasting noemt hij het, dat is kul want het is feitelijk strontopruimbelasting of voor aanleg hondenpoep veldjes dus niets luxe maar een belasting voor (echte) kosten die gemaakt moeten worden door gemeente ( gemeenschap) voor opruimen stront van een veroorzaker- hond/eigenaar.......

en dan voert hij ook nog aan dat er voor hamsters, hamsters ??!! geen belasting wordt geheven en dat dat niet eerlijk is haha nog nooit een hamster uitgelaten zien worden en op straat zien schijten dus wat is dat voor onzin vergelijking ?!

wellicht is de uitkomst dat het oneerlijk is dat alleen hondeneigenaren dit betalen en gaat het betalen dan straks ook nog eens gelden voor dieren die eenzelfde soort rotzooi - drollen op straat - veroorzaken, paarden bv ;-)
wel zo eerlijk toch.
en zoals al gezegd slaat gemeente een inkomensverlies door afschaffing over op andere belastingen en die betaald iedereen en daar heeft niemand dus de keus.