Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-07-2012 18:33:03
Auto & Vervoer

Fietsband

Het moge duidelijk zijn dat dit iedereen kan overkomen, als je jouw fiets geen dag kunt missen betaal je het bedrag van de reparatie altijd, immers je wilt je fiets ook geen dag kwijt?

nu blijkt dat de "knecht" de veroorzaker van het coflict is geweest en de eigenaar het teveel betaalde bedrag reeds heeft terug betaald is het conflict prima opgelost!

er hoeven dus ook geen namen worden verlangd...... voor het bedrag van 50 euro twee stel nieuwe binnen- en buitenbanden plus arbeidsloon vind ik wel acceptabel.



tot slot ter lering, aan de eerlijkheid van sylli of enig andere vragensteller mag nooit worden getwijfeld, dus laat die flauwe opmerkingen buiten dit furum a.u.b.

dat een moderator ingrijpt vind ik zeer begrijpelijk, het is goed dat iemand de normen en waarden bewaakt, mijn dank daar voor!