Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gelito - 05-07-2012 20:29:36
Geldzaken & Recht

Advocaat vecht hondenbelasting aan bij europees hof

[quote=kamphuysen schreef op zaterdag 30 jun 2012, 12:20]advocaat vecht hondenbelasting aan bij europees hof!

wie denkt dat de hondenbelasting gebruikt wordt om de overlast en het afval door honden te bestrijden, is verschrikkelijk naief. hondenbelasting is - zoals ook in mijn gemeente waar ik fors voor mijn honden betaal - gewoon een vorm van inkomsten voor de gemeente, meer niet.
overlast heeft alles te maken met a-sociaal gedrag van de honden-begeleider, en dat roei je niet uit met belastingen te heffen. ik ruim elke drol van mijn honden keurig op, hou ze constant aan de lijn, en mijd zoveel mogelijk confrontaties met loslopende honden en hun aso-baas; desondanks worden er regelmatig aangelijnde honden aangevallen en zelfs vermoord door deze aso-koppels. en de politie? staat erbij, kijkt er naar en doet vervolgens niets met aangiftes, want hondenoverlast heeft geen prioriteit, wordt er gezegd. en daar betaal ík dus hondenbelasting voor!