Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

remi
remi - 06-07-2012 20:10:23
Vakantie & Reizen

Vakantie

Dit is het laatste bericht over de vraag of ik alleen mag vliegen:
vorige week heb ik een telefonisch gesprek gehad van iemand van de klm. hij vroeg mij allerlei dingen. hij zou hier nog over terug komen.
vandaag werd ik gebeld, en hier de mail die ik gekregen heb nav het telefoongesprek van vorige week.

hierbij bevestig ik ons telefoongesprek van zojuist. ik heb nagevraagd of het voor u mogelijk zou zijn alleen te reizen op een vlucht van amsterdam naar bali v.v.
van belang is dat u gedurende de vlucht niet ziek bent en over voldoende armkracht beschikt om zelf of met enige assistentie (niet tillen) vanuit de vliegtuigstoel in de speciale rolstoel aan boord te komen. u kunt vervolgens tot aan de deur van het toilet worden gereden. in het toilet dient u zichzelf weten te redden.

huisarts airport medical services

dus maw ik mag gewoon alleen vliegen.
eindelijk na 4 maanden strijd toch gewonnen.

voor diegenen die menen dat ik lieg en alles wat ik schreef nep is hier mijn http://nl-nl.facebook.com/public/wil-roumen">facebookpagina en hier mijn http://twitter.com/#!/wilroumen">twitteraccount.
ik weet ik hoef mezelf niet te verantwoorden maar ik wil niet dat-als ik mensen help in dit forum- dat er dan niet gedacht word "ik neem niks van hem aan want hij liegt toch de boel bij elkaar" of "ik geloof hem maar niet"
ik kan mezelf in de spiegel aankijken en zeggen dat in al deze berichten die ik geschreven heb geen letter van mij gelogen is.