Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ai
aiglon - 08-07-2012 13:21:44
Huishouden & Energie

Behang van behangexpresse wandmeester

Als je behang op kwaliteit wilt vergelijken moet u kijken naar de symbolen die er op staan. een vol zonnetje is kleurechter dan een half zonnetje.
er is ook een symbool voor de afneembaarheid van het behang middels een watergolfteken. deze gaan bij de goedkoopste kwaliteit één watergolf. de best afneembaar heeft er drie. er is zelfs een kwaliteit met een boenborstel er boven, zodat het behang ook schrobbaar is.
als laatste wil nog noemen dat u de dikte van het behang kunt voelen. dat wat betreft de kwaliteit, maar er is nog een ander verschil. bij het ene behang lijmt u de muur in en bij de andere het behang.
de meeste bouwmarkten hebben op hun website wel een folder staan over behangen die u kunt downloaden en anders haalt u deze productinformatiefolder op in de bouwmarkt.