Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mostro - 08-07-2012 16:58:31
Elektronica & TV

Vette bonen

Een goede espressomachine moet gewoon tegen vettige bonen kunnen. die siemens is kennelijk niet goed. duitse degelijkheid lees ik - espressomachines moeten natuurlijk italiaans zijn. ik heb zelf een vibiemme. geen enkel probleem met welke boon ook. (al heb ik natuurlijk niet c1000 of aldi troep geprobeerd.)
ik zou eens naar een "echte' koffiewinkel gaan en vragen wat je het beste kunt gebruiken en een paar soorten uitproberen. je kunt dan kleine hoeveelheden kopen en uittesten. probeer simon levelt of een kleine plaatselijke koffiewinkel die losse bonen verkoopt.
een koffiemolen moet je kunnen instellen. als de bonen vers zijn moet je de maling anders instellen dan dat ze een paar weken in de bus hebben gezeten. ook als het buiten regent en de luchtvochtigheid is hoger moet de maling bijgesteld worden.