Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-07-2012 18:23:27
Garantie & Verzekeringen

Autoverzekering all risk / casco

Beste happyh,

die 45% no-claim is nogal laag. de maximale no-claim is 70-80%
een beginnend bestuurder krijgt al snel 20-30% no-claim.
dat betekent dat je nu best flink betaalt aan premie voor een all-risk.
hoe lang rijd je al schadevrij en wat is je leeftijd?

mijn eerste indruk is: ga eens shoppen bij de verschillende verzekeraars, er zitten in jouw geval enorme verschillen in premie.

voor de rest zou mijn advies bij een nieuwe kleine stadsauto zijn (in jouw geval):
neem eerst eens een all-risk voor de eerste 3 jaar en kijk dan hoe je er dan voor staat. je kunt het jaarlijks opzeggen of wijzigen, dus waarom jezelf helemaal vastleggen? dan kun je je financiƫle armslag nog eens bekijken en vergelijken met de waarde van de auto. de eerste 3 jaar is een all-risk verzekering wel verstandig, tenzij je natuurlijk nog een ton op de bank hebt staan, dan hoeft dat niet.

maar vooral vergelijken in jouw geval. bijvoorbeeld bij http://www.independer.nl/autoverzekering/intro.aspx">independer (ook aangeraden door kassa!) gewoon kenteken, postcode, geboortedatum en schadevrije jaren invullen en goed kijken of het all-risk (volledig casco) is. dan kun je volgens mij flink besparen. zo niet, dan zit je al goed.