Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ew
ew - 09-07-2012 16:23:44
Garantie & Verzekeringen

Unive

Ook ik heb problemen ondervonden met de informatie verstrekking van unive. op een ander gebied dan maar wel verzeringstechnisch.
ik moest er bij het ontvangen van de polis achter komen dat ik onvolledige en zelfs onjuiste informatie had ontvangen. na het lezen van de kleine lettertjes was het allemaal toch iets minder rozekleurig. zeg maar heel on aantrekkelijk. ook op het kantoor te amsterdam (zeilstraat) probeerde men mij zand in de ogen te strooien. gelukkig had ik mij voorgenomen dit geen tweede maal te laten gebeuren. na mijn visie op de uitleg moest de adviseur toegeven dat je het zo ook kon bekijken. het scheelde maar even over de €100 en dat voor een scooter verzekering.

ik heb het beloond met een opzegging van onze verzekeringen.

kort: onbetrouwbare verzekeringsmaatschappij