Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bonnetje
bonnetje - 09-07-2012 20:45:04
Vrije tijd & Tuin

Betalen.......

Tdehond en freya, ik wil jullie beide bij deze bedanken voor jullie antwoord.
ik kreeg van de lui alweer een mail terug, dat er bij hun aangegeven staat dat er een blad naar mij verstuurd is, maar mocht deze niet zijn aangekomen, ze er mij alsnog 1 willen toesturen.
zat een bijlage bij hun email, nu blijkt, dat die lui heel brutaal, het hele gesprek hebben opgenomen en niet, zoals ook op datzelfde bandje te beluisteren is, pas na mijn toezegging een proefexemplaar te willen nemen.dan wordst er gezegd dat ze nu het gesprek opnemen, en lepelen dat alle gegevens van mij op en mijn bevestiging op die gegevens. maar het is al opgenomen vanaf dat mijn man de telefoon opnam. te grof voor woorden. ook werd het gesprek, vanaf waar er gesproken wordt over het abonnement, hebben ze ervoor gezorgd dat het bandje slecht te beluisteren is en wat frappant is, dat ze na het bewuste gesprek beginnen over woekerpolissen en of ze mij nog een informatiefolder kunnen toesturen. raar, vind ik achteraf, wat heeft puzzelen met een woekerpolis te maken?? en ik weet wel, dat ik nooit geen proefexemplaar van ook maar wat neem. alleen vrees ik, dat als ik nu betaal, alsnog niet van die lui af ben, als ik kijk bij wat andere mensen hebben met die puzzel4u en mkbusiness. maar ik wacht het af. heb wel zwart op wit van ze, dat ze mijn abonnement, zoals hun zo mooi zeggen, uit coulance, miv 30-6-2012 gestopt is.
ze hebben in deze mail erover, dat als je niet op tijd opzegd, binnen twee weken, wat ik dus wel degelijk gedaan heb, (vragen ze ook nog of ik dit aangetekend heb gedaan, zodat ze post.nl aan kunnen pakken, de lef.) vastzit aan 1 jaar en 2 maanden (ook al zo'n rare tijd) abonnement op dit puzzelblad, terwijl als je het bewuste bandje afluisterd, er duidelijk in staat, dat je altijd, mocht het blad je alsnog niet bevallen, altijd per maand mag annuleren.
dus mochten er mensen zijn, waar tegen gezegd is, dat dit niet kan, ik heb het op band staan, die deze lui zo stom zijn geweest om mee te sturen als bijlage met de mail die ik eind van deze middag van hun ontving.
nogmaals dank voor jullie respons, houd jullie op de hoogte, hoe het verder loopt, laat ze zeker blokkeren bij mijn bank, tenslotte weet je maar nooit met dit soort lui.