Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

p7
p750mmx - 10-07-2012 14:42:58
Garantie & Verzekeringen

Vgz

@stacey, jou reactie heeft me duidelijk gemaakt dat het geen zin heeft om hier een apart topic van te maken of nog nieuwe informatie aan dit topic toe te voegen. je moet niet willen reageren enkel om een reactie te plaatsen omdat deze aan je totaal aantal reacties wordt toegevoegd. je moet reageren om zinnige inhoud aan een topic toe te voegen en daar ben je voor nu niet echt in geslaagd.

jij onderschat hoe goed een webcare team kan werken (niet specifiek vgz, er zijn er 10-tallen), die kijken normaal gesproken echt wel verder dan hun neus lang is en natuurlijk heb ik in mijn mail naar webcare toe duidelijk gemaakt waarom het gaat. dat ik daarbij link naar een topic plaats is extra info maar daar hoeft men verder niets mee te doen als men niet wil.
ik heb in dit topic enkel duidelijk willen maken dat er niet snel gereageerd werd op mijn mail naar webcare@vgz.nl, dit is algemene info, meer niet.
mogelijk heeft topic starter hetzelfde ervaren, of andere lezers, maar mogelijk ook niet en maak ik het alleen maar mee. hier laat ik het bij.