Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

janvantricht
janvantricht - 12-07-2012 14:35:20
Vrije tijd & Tuin

Catwatch werk dit of niet ????

Eigenlijk zou je bij een verzoek tot afgifte van - een kopie van - je paspoort moeten vragen naar een schriftelijke verklaring omtrent hun privacy beleid op dat terrein.
nu kan iedereen van het bedrijf / de instelling / de organisatie wellicht onbevoegd aan uw en mijn gegevens komen en de hemel mag weten wat onverlaten er mee uit kunnen richten.

elke gek kan bijvoorbeeld met die gegevens een telefoon abonnement afsluiten op mijn naam? als ik betaal aan de receptie van een hotel hebben ze niet alleen mijn paspoort gegevens, maar eveneens van mijn betaalpas en / of creditkaart.

het wordt tijd dat de irisscan wereldwijd wordt ingevoerd, die ook aan de balie van een hotel / bedrijf eventueel gebruikt kan worden en zeker bij een bedrijf niet meer gegevens oplevert dan nodig is voor de betaalzekerheid.

maar een ding blijft: vandalen zullen steeds weer de goed bedoelende gebruiker een stap voor blijven...