Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hk_mr308
hk_mr308 - 12-07-2012 19:29:21
Elektronica & TV

Vernieuwing van het forum!

[quote=stacey schreef op donderdag 12 jul 2012, 19:23]hou op schei uit zeg, dit forum heeft pas nog een make over gehad en het is er alleen maar slechter op geworden.

ideeën kun je melden bij de reactie via contactknop, maar ze hebben de ingediende waslijsten met verbeteringen waar al jaren om is gevraagd waarschijnlijk nog liggen in de versnipperaarbak ............
disccusies over dit forum op dit forum worden door redactie meestal al snel gesloten of verwijderd .

voor geval ze nog ff wat mee) lezen voor verwijderen :

please please please donder dat idiote puntensysteem en hele punten en sterren ellende eraf !!!!
scheelt oa hoop gechat om puntjes en sterretjes te scoren van de verzamelkinders....
dan kunnen we misschien weer eens serieus aan het werk hier !

bij voorbaat dank .[quote=de motormuis schreef op donderdag 12 jul 2012, 19:21]zoals ik al zei, ieder zijn hobby. maar er zijn helaas al enkele gekken meer geweest die met hun wapen gekke dingen zijn gaan doen. en die waren ook lid van een schietclub en hadden ook een vergunning, maar blijkbaar geen verstand.
en begrijp me niet verkeerd, ik maak jou niet uit voor een gek en zeg ook niet dat jij ook zo'n type bent.maar ik vind zo'n wapen nou niet echt een stuk speelgoed.zoiets blijft bij verkeerd gebruik of bij een ongelukje levensgevaarlijk.maar ik wens je er veel plezier mee.


ja daar heb je ook weer gelijk in, bedankt dat je een andere kant van veranderingen aankaart. was er zelf niet opgekomen.