Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2012 21:40:28
Geldzaken & Recht

Spanje: "wij krijgen dat geld toch wel"

Het probleem zit het hem er niet in dat we steun gevenl het probleem is de manier waarop. hoe kan een land (spanje) met overheidsschulden nou garant staan voor een te grote bankensector die het geld in het casino heeft verkwanseld?
in ruil voor al dat geld hebben we toch recht op al die illegaal gebouwde tweede huisjes als onderpand die nu lekker worden onteigend (niet voor spanjaarden natuurlijk; alleen voor buitenlanders). de betreffende banken zouden genationaliseerd moeten worden en onder streng toezicht geplaatst moeten worden. we hebben te maken met een roversbende die het volk wil onderdrukken; dat is er aan de hand. volg de weg van het geld en zie wie de werkelijke macht hebben. een ding is zeker: de hyperinflatie komt eraan; houdt daar rekening mee.
het volk heeft niets meer te vertellen. nogmaals: ik ben niet tegen europa of elkaar helpen, ik zou het geld alleen niet aan de banken toevertrouwen. we worden belogen en bestolen.