Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-07-2012 11:15:05
Computers & Telefonie

Problemen met verzenden bericht op dit form..?

Winterman schreef op donderdag 12 jul 2012, 22:26: de term meestal gebruikt is geen robots, maar bots en er zijn verschillende soorten bots. diegene die jij bedoeld zijn searchbots. die scannen het net automatisch op zoek naar informatie, zoals bijvoorbeeld email adressen. google gebruikt ze ook op zoek maar de laatste info. bots kunnen ook gebruikt worden om automatisch reclame berichten achter te laten op bijvoorbeeld forums.


wat hierboven staat snap ik, maar...

ik kon het toch weer niet laten om er meer van te willen weten, dus ik vond dit
http://en.wikipedia.org/wiki/internet_bot">wat zijn bots?
na ongeveer 4 regels gelezen te hebben geef ik het maar op. gooi er een google vertaling tegenaan, maar ook dan, bah is toch niet te lezen voor een iemand die daar niet mee opgegroeid is en nog nooit een computercursus heeft gevolgd??

waar op het web kan ik goede en duidelijke, voor iedereen ( die goed nederlands en redelijk goed engels kan lezen ) geschikte informatie vinden,
waar je als gemiddelde gebruiker van een pc wat aan hebt/echt nodig hebt?