Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-07-2012 11:33:02
Geldzaken & Recht

Spanje: "wij krijgen dat geld toch wel"

Vladja schreef op woensdag 11 jul 2012, 10:04: ongeachte mijn mening over de financiele situatie het volgende.

je gebruikt maar één bron en wel: geenstijl.nl. voor een goede meningsvorming moet je meerdere bronnen raadplegen en niet afgaan op een bron, waaraan zo nu en dan toch wel smetten kleven/stemmingmakerij/vooringenomenheid.

en je dient ook meerdere aspecten erbij te betrekken, bijv neemt spanje alle mogelijke maatregelen om uit de misere te komen, heeft het nog wat extra steun nodig om de eigen economie niet volledig de nek om te draaien (ben je veel verder van huis) etc.

zeer kort door de bocht, alleen deze bron te gebruiken.

festinger,

wat somalie hiermee te maken heeft, ontgaat mij volkomen. somalie heeft niets met de euro te maken.

vladjamet respect!

geachte vladja,

de aandacht voornamelijk richten op de kwaliteit van de informatiebron is niet zinnig.

of men nu 1 informatiebron gebruikt of niet; of aan deze informatiebron nu smetten kleven, er stemmingmakerij is of vooringenomenheid wordt gebruikt is niet relevant!

relevant is wel om met onderbouwde/goede (wetenschappelijke) argumenten het betoog van hereistom te bekritiseren of zelfs te ontkrachten!

een informatiebron vooraf al niet serieus nemen neigt zelfs naar censuur...

u noemt alleen spanje, terwijl u weet dat spanje alleen het probleem niet is; er zijn nu al ernstige financiële problemen in: griekenland, spanje, italië, ierland, portugal, en cyprus...

ik heb het vermoeden dat uw politieke voorkeur waarschijnlijk belangrijker is dan de financiële feiten...

groet,

tar