Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chrisantonis - 13-07-2012 14:40:26
Geldzaken & Recht

Postnl

Ja, ik ga bij deze uit van de datum dat het terug in nederland is aangekomen.
het is dus niet verkeerd bezorgd of verdwenen, postnl heeft zelf een terugkoppeling gegeven dat het terugontvangen is in het internationaal verzendcentrum (amsterdam) en doet nu net of hun neus bloed. het moet nu dus daar liggen, het zou eventueel kunnen zijn dat de afzender niet te lezen is, door beschadiging of zo, en men niet weet wat men ermee moet doen. maar er is dus totaal geen welwillendheid om dit uit te zoeken omdat de termijn van 6 maanden verstreken is. ik wil ondanks alles dat deze termijn gehanteerd vanaf het moment dat het in nederland teruggekomen is. ik kan er namelijk niets aan doen dat deze zendingen niet te traceren zijn, alhoewel ik wel voor deze dienst heb betaald!!!!
zij zijn dus in beginsel hun eigen voorwaarden niet nagekomen, ik heb betaald voor aangetekend met trackingnummer, het kan uiteraard voorkomen dat de zendingen niet in alle landen zichtbaar zijn, maar deze zendingen waren dus ook niet in nederland zichtbaar!!!!
ook advocaten die hier een zaak in zien mogen zich melden!!!