Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chrisantonis - 14-07-2012 16:53:17
Geldzaken & Recht

Postnl

[quote=abarth schreef op zaterdag 14 jul 2012, 10:21]een zending met een waarde van een paar duizend euro met de post sturen? gebruik liever een koerierbedrijf als dhl of ups.

en ik ben heel benieuwd wat er in het pakket heeft gezeten als het turkije niet in mag.
ik denk eerder dat er een probleem was met de betaling van btw of invoerrechten
met dhl gaat er ook heel veel mis, ik spreek uiteraard uit ervaring. na een gesprek met ups heeft de héél eerlijke verkoper mij laten weten dat er ook bij ups héél veel verdwijnt cq gestolen word!!!
heb 10 dagen geleden nog een zending gehad in duitsland die daar werd uitgevoerd door hermes waar zelfs een advocaat aan te pas moest komen om de zending uit hun handen te krijgen!!
overal waar gewerkt word worden fouten gemaakt, maar geef deze dan ook toe of probeer ze op te lossen, maar scherm niet met kleine lettertjes of domme regeltjes! de klant is al lang niet meer koning, maar slechts een klein radertje voor totstandkoming- en donateur voor bonussen vorr top en aandeelhouders, die zijn het belangrijkste!!