Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-07-2012 19:12:33
Geldzaken & Recht

Spanje: "wij krijgen dat geld toch wel"

Tar schreef op maandag 16 jul 2012, 14:43: monique12 schreef op maandag 16 jul 2012, 13:02: het interesseert ze geen moer, die rijke regeringsleiders, als zij het geld maar iedere maand op hun bankrekening gestort krijgen en gaan we failliet? nou geen probleem voor hun, geld zat en die hebben allang maatregels genomen voor hun zelf!! nogmaals, wij kunnen dit niet oplossen zo een-twee-drie en de regeringsleiders al helemaal niet. hier zouden de meest professionele deskundigen van de wereld zich over moeten buigen voor de juiste oplossing, een denktank bv.
mvg, moniquegeachte monique,

verschillende noodscenario's zijn allang geschreven!

landen failliet laten gaan zorgt voor grote economische schade binnen de gehele europese muntunie en kan eventueel zorgen voor massale binnenlandse onrust en zelfs verzet...

dat is het laatste wat men wil, want uiteindelijk zullen die rijke regeringsleiders wel aansprakelijk worden gesteld als het op een drama uitdraait.

hallo, ik denk niet dat die rijke regeringsleiders kunnen worden aangepakt, die hebben zich allang ingedekt voor als het mis gaat. ik zie hier nog een burgeroorlog ontstaan in heel europa, zo erg wordt het volgens mij...
mvg, monique