Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 21-07-2012 13:03:30
Computers & Telefonie

E-mail verwijderen

@billieboy, om te beginnen is het dan van belang dat je werkt met outlook (en niet outlook expres, hoewel dat tegenwoordig ook bijna niet meer mogelijk is). in outlook ga je naar verzonden items, open de betreffende mail en ga via het menu acties naar dit bericht intrekken.... je ziet dan dat de optie 'ongelezen kopieën van dit bericht verwijderen' al geselecteerd is, klik dan op ok. dus precies zoals janssenjmh het beschrijft.

maak je echter geen illusies, alleen binnen het eigen lokale netwerk (de eigen exchange server) werkt de optie in sommige gevallen (ontvanger heeft outlook open staan en het bericht nog niet gelezen). in de meeste gevallen heeft deze actie totaal geen nut en zal je na een tijdje het bericht intrekken is mislukt ontvangen.