Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 22-07-2012 11:21:48
Computers & Telefonie

Misleiding en misbruik hollandsnieuwe

Misschien gaat het jou niet om die discussie, maar goed begrip is wel relevant.

http://nl.wikipedia.org/wiki/simonly">sim only wil normaliter zeggen zonder toestel. ook heb (had) je de betaal vormen prepaid (door vooruitbetaling ontvang je beltegoed, als dat tegoed op is kan je pas weer bellen na het doen van een nieuwe vooruitbetaling) en postpaid (dan heb je een abonnement en krijg je een afrekening voor je gebruik).

wat hn nu doet is een mengvorm van pre- en postpaid, feitelijk is het een prepaid-abonnement, maar bij hn noemen ze dit dus 'http://www.hollandsnieuwe.nl/sim_only">sim only abonnement'. voor elke maandelijkse betaling krijg je een 'bundel', als die bundel op is kan je niet meer bellen die maand (wat bij postpaid wel zou kunnen), tenzij je er een bundel bijkoopt. omdat het een abonnement betreft krijg je de volgende maand (na automatische betaling) weer een bundel bijgeschreven.

ik heb dus net als jij zo'n 'sim only abonnement' en ik moest alléén de eerste termijn a/d deur betalen en de volgende termijnen maandelijks per automatische incasso. zou ik nu na één jaar een prijsverhoging krijgen, dan zou dat dus na 11 incasso's zijn omdat mijn eerste termijn niet via een incasso is verlopen. vandaar mijn vraag over a/d deur betalen, als dat bij jou niet het geval is geweest, dan is het inderdaad vreemd (onterecht) dat na 11 incasso's de termijnbetaling verhoogd is.

omdat het wel degelijk een prepaid-systeem is (hoewel ik je daar misschien niet van kan overtuigen), kan ik persoonlijk dus wel begrijpen dat ze met eenmalige incasso's werken. of dat terecht is weet ik niet, dat zal currence je wel vertellen dan.