Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 23-07-2012 14:24:37
Vrije tijd & Tuin

Puzzel4u

Je hebt vele malafide 'bedrijfjes' die (ook) in nederland hun 'patiënten' zoeken (en helaas ook vinden).

het volgende staat op hun website: ' geografische adres : via mallorca 29, e-07590 cala ratjada, spanje '

als iemand zaken wil doen met een bepaald 'bedrijfje' en men ziet dit soort adressen, moet men eigenlijk al gewaarschuwd zijn. dergelijke adressen gebruiken doet men ook niet voor niets. het is alléén maar bedoeld, om het de 'patiënt' zo moeilijk mogelijk te maken.

de 'eigenaresse' van de site: www.puzzel4u.com' is: * http://whois.domaintools.com/puzzel4u.com">klik hier *

opzegbrieven worden bijna nooit ontvangen door malafide bedrijfjes. wat toevallig zeg..... die opzegbrieven verdwijnen dan in de schredder.

mkbusinees is een incassobureautje. met dergelijke bureautjes valt niet te praten. die kunnen alleen maar een grote mond geven en blaffen en bluffen. maar eigenlijk is dat meteen ook hun zwakke punt: hoe harder zij 'blaffen', des te minder bewijs hebben zij. dus: bluffen !!

ik raad u aan, om eerst het keiharde bewijs te eisen van dat incassobureautje (in afschrift naar puzzel4u), dat u überhaupt een overeenkomst met 'puzzel4u' heeft (gehad) en verder niets meer telefonisch te doen. alleen maar schriftelijk. incassobureautjes die iets telefonisch doen, zijn vaak bang om het schriftelijk te doen, omdat u dan mogelijk bepaald bewijs heeft. en telefonisch zullen zij altijd bepaalde zaken ontkennen, als dat in uw voordeel uitvalt.

buitendat laat puzzel4u (zoals tdehond ook al aanhaalde) maar bewijzen, dat zij u iets hebben toegestuurd en dat u dat artikel ook ontvangen heeft.

mkbusinees is helaas geen lid van het http://www.nvio.nl/leden-en-aspiranten">nvi, dus zult u m.b.t. klachten over dit incassobureautje naar de rechter moeten stappen.

vaak geeft dit ook aan, met wat voor een soort incassobureautje u dan te maken heeft.
het bevreemdt mij wel, dat dit incassobureautje dezelfde kleuren gebruikt op hun website, die ook door het http://www.nvio.nl/leden-en-aspiranten">nvi gebruikt wordt....... maar dat zal wel (heel erg) 'toevallig' zijn......

verder wens ik u succes en veel sterkte met dat incassobureautje (en met puzzel4u),
gr. hutch

ps: ga eens googelen op 'puzzel4u' en klacht(en). schrik niet!!