Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jodelie
jodelie - 26-07-2012 08:25:30
Geldzaken & Recht

Postbezorging post.nl ondermaats?

[quote=trend spray schreef op donderdag 26 jul 2012, 08:13]ik heb mij ongeveer 2 jaar lang intensief "bezig gehouden" met een ongeveer 7 tal organisaties/instanties, die gevaarlijk bezig zijn.
daarom heb ik niet veel meegekregen van wat er voor de rest in nederland en daarbuiten gebeurd is.

http://www.postnl.nl/voorthuis/">hier kun je lezen wat er na mei 2011 is veranderd.

vóór mei 2011 had tnt (nu post.nl) al "zelfstandige ondernemers" in dienst. deze moesten b.v.,volgens de regels van tnt, 2 maal een pakket bij de mensen aanbieden. waren ze niet thuis en kon het niet bij de buren afgeleverd worden, moest dat pakket terug naar het postkantoor gebracht worden. voor een niet afgeleverd pakket kreeg de "zelfstandige ondernemer" niets betaald!

de bijdragen van tdehond zijn bijna geheel correct. als ik vanavond tijd heb kan ik het nog wel wat aanvullen.

als de informatie die ik gehoord heb juist is, wil de opta de oude kwaliteit van de postbezorging terug, door betere arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers van wat nu post.nl heet.

wederom bedankt voor jouw heldere, nuttige bijdrage aan de discussie!

mvg. jo ruijters