Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ev
eva080 - 26-07-2012 19:25:52
Computers & Telefonie

Reparatie hp laptop

Beste ikbenik,

ik vind je wel erg heftig reageren. jij hebt vast vaak discussies met je klanten, ik denk niet dat die het erg zullen waarderen als je ze meldt 'om maar even de wetboeken er op na te slaan'. dat is niet echt klantvriendelijk. maar goed, dat terzijde.

de consuwijzer is wel degelijk gelieerd aan de overheid:

"consuwijzer is een samenwerking tussen drie overheidsorganisaties. deze organisaties zijn toezichthouders: de consumentenautoriteit, de nma (nederlandse mededingingsautoriteit) en opta (onafhankelijke post en telecommunicatie autoriteit)."

dus ik neem aan dat ze, ook al leggen ze de wetten in gewone niet-juridische mensentaal uit, toch wel weten waar ze het over hebben. wetboeken zijn immers opgesteld door de overheid. m.a.w. als je het niet 'eens' bent met deze (overheids) instanties, heb je het mbt tot regelgeving dus gewoon fout.