Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
els aw - 27-07-2012 13:10:21
Voeding & Gezondheid

Wees gewaarschuwd relift xs

Ik heb naar de reclamecodecommissie geschreven dat dit misleidende reklame is en ik hoop dat ze er iets tegen kunnen doen.

ik hoop eigenlijk vooral dat ze dit inderdaad bestempelen als misleidende reklame en dat het daarmee eenvoudiger wordt om je geld terug te krijgen!

de punten zijn: in de advertentie staat dat je een gratis proefverpakking aan kunt vragen (alleen verzendkosten) en 15 dagen uit kan proberen.

in de voorwaarden staat, dat die proefperiode ingaat direct na bestelling! en volgens mij heeft niemand de pot binnen die 15 dagen gekregen?
daarna moet je het volle bedrag betalen - dus helemaal niet gratis!

in de advertentie staat dat je het vrijblijvend uit kunt proberen en dat ze er zeker van zijn dat je daarna 'terug zult komen voor meer'.

in de voorwaarden staat dat je door akkoord te gaan, direct intekent voor een maandelijkse toezending van het product en afschrijving van je creditcard voor de genoemde bedragen!

ik weet niet hoe het met jullie is gegaan, maar ik heb geen proefverpakking ontvangen, 3 potten relift creme en maar 1 pompflesje dream science.

ik heb het pompflesje en de eerste pot creme terug gestuurd, dit kostte me nog eens 17 euro, en kreeg vervolgens te horen dat ik mijn geld niet terug kreeg omdat de producten aangebroken waren... hoe kun je dit anders testen?
uiteindelijk zijn we overeengekomen dat ik de helft moest betalen.