Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 28-07-2012 11:58:52
Computers & Telefonie

Reparatie hp laptop

Je valt weer steeds in herhaling.hou toch eens op met die onzin man.je hebt dat geleuter reeds op diverse topics gespuid en niemand neemt je onzin nog serieus of heb je zelf niet in de gaten dat je hier als een soort don quichiot zit te raaskallen =ikbenik schreef op zaterdag 28 jul 2012, 11:39: maar zoals je terecht opmerkte is niet alleen de uitspraak van fabrikant en winkelier belangrijk, maar ook de informatie die de koper voor de koop aan de verkopende partij heeft medegedeeld.
dus kort gezegd:
om de kijken of het product aan de overeenkomst beantwoord:
- de uitspraken van fabrikant
- de uitspraken van verkopende partij
- de informatie die de koper voor het sluiten van de koop aan de verkopende partij heeft medegedeeld.

dat jij je beroept op de "verwachte levensduur" zegt totaal niets of het product geschikt is voor wat de koper met het product wilt gaan doen.
bij de "verwachte levensduur" of "gemiddelde levensduur" is totaal geen rekening gehouden met de gebruiksfrequentie, gebruiksduur en gebruiksintensiteit. zeer belangrijke informatie die veel consumentenorganisaties en helaas ook veel juristen compleet negeren.