Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 28-07-2012 12:16:31
Computers & Telefonie

Reparatie hp laptop

[quote=vr1944 schreef op zaterdag 28 jul 2012, 11:58]je valt weer steeds in herhaling.hou toch eens op met die onzin man.je hebt dat geleuter reeds op diverse topics gespuid en niemand neemt je onzin nog serieus
ik praat geen onzin. dat ik anders spreek dan de consumentenorganisaties is inderdaad waar.

[quote=vr1944 schreef op zaterdag 28 jul 2012, 11:58]of heb je zelf niet in de gaten dat je hier als een soort don quichiot zit te raaskallen .
dacht je soms dat ik dat niet wist?

iedereen trapt in de leugens en de waarheid mag niet gesproken worden.
ieder die anders spreekt dan de consumentenbond, radar of wat dan ook, wordt de mond gesnoerd. dat is een feit.

mijn bijdragen hebben als grondslag de wetboeken zelf, de europese richtlijn zelf en de publicaties van de tweede kamer. dat zijn trouwens ook de enige juiste bronnen waar informatie vandaan gehaald kunnen worden en op die teksten mogen en kunnen wel rechten ontleent worden.

met de teksten van consuwijzer zwaaien heeft totaal geen enkele zin, omdat op die teksten geen rechten ontleent mogen en kunnen worden. die teksten zijn niet juist. geven zij in de disclaimer ook aan. wordt massaal genegeerd.

als ik een voorbeeld mag geven:
veel mensen en ook veel juristen beweren dat in de europese richtlijn een bepaling is opgenomen waarin staat dat de winkelier verplicht is om minimaal twee jaar garantie te verstrekken. ik heb diverse malen gevraagd waar ik dat terug kan vinden en niemand kan mij die exacte passage geven. dus men beweerd iets wat niet in de wetgeving staat. en vervolgens worden diverse fabrikanten en detaillisten beboet omdat zij maar één jaar garantie verstrekken. belachelijk gewoon. als men een bewering doet, moet dat te controleren zijn.

de ellende is juist dat op internet veel teksten omtrent wetgeving staat, waarvan veel teksten onjuist zijn. iedereen kan beweren wat die wilt, maar er wordt niet gecontroleerd of die teksten juist zijn. ook de slappe excuus van dat ondanks de disclaimer van consuwijzer op de teksten van consuwijzer wel rechten ontleent mogen worden, omdat consuwijzer een organisatie is van de overheid, slaat ook totaal nergens op.
en dat probeer ik steeds duidelijk te maken.