Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mailman - 28-07-2012 13:20:03
Geldzaken & Recht

Postbezorging post.nl ondermaats?

Voor de goede orde: in nijmegen en aangesloten gemeenten heet de wsw-postbezorging ''breed post".


scheer hen echter niet over 1 kam met bedrijven als sandd.


laatste staaltje van slecht bezorgen door sandd: ik trof bij een woonhuis met een klein tuintje ervoor een poststuk met het logo van sandd aan, vlak achter het tuinmuurtje. ik bezorgde mijn eigen post voor die bewoner echter gewoon zoals het hoort, in de brievenbus, derhalve.

toen ik terugliep naar mijn brommer, hoorde ik iemand op het raam tikken, die me wees op het poststuk in de tuin.

ja hoor: of ik dat ook wilde bezorgen. ik heb dat dus geweigerd. waarom?

wij mogen geen post van de concurrent bezorgen, en ik wees die bewoner erop. komt ie natuurlijk vervolgens naar buiten, kwaad op mij. hij raapte het poststuk op, en zegt: ik had je gezegd dat dat in de brievenbust moest. ik bleef kalm, en maakte die bewoner erop attent dat ie bij sandd moest klagen, omdat niet ik, maar de bezorger van sandd zijn werk niet had gedaan.

lijkt een sterk verhaal, maar dit soort dingen, en het bijbehorende onbegrip van bewoners, kom ik regelmatig tegen. maar wij kunnen er niets aan doen als anderen hun werk niet goed doen. ik weiger echter om de schuld van een bezorgfout van een concurrerend bedrijf op me te nemen.