Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-07-2012 14:17:57
Voeding & Gezondheid

Lichte maagzuur

Maagzuur is heel vervelend, ik kreeg het vaak na het drinken van jus du orange en het eten van spinazie. uit eigen ervaring weet ik dat rennies wel even helpen.
maar dat is niet de oplossing. maagzuur kan de slokdarm aantasten met alle gevolgen van dien. een maag-darm-lever specialist heeft na een maagonderzoek
vastgesteld dat een bacterie de helicobacter de veroorzaker was. na eerst een antibiotica kuur (waar ik allergie's voor was) kreeg ik een maagzuurremmer voorgeschreven, deze moet ik wel mijn hele leven dagelijks innemen. een lichte maagbloeding was ook de aanleiding van een maagonderzoek. sinds het innemen van de maagzuurremmer
plm. 15 jaar geleden mee begonnen, heb ik geen last meer van maagzuur. met dank aan de m-d-l specialist (rijnstaete arnhem)