Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-07-2012 21:51:36
Vrije tijd & Tuin

Schutting plaatsen

Zet dan in ieder geval de nieuwe schutting op jouw erf, dus 5cm van de erfgrens tussen de beide woningen. je mag bijvoorbeeld de achterkant van jouw schutting geel/paars met witte stippen verven zonder dat je buren daar iets aan mogen doen aangezien het op jouw grond staat. wellicht gaan je buren dan klagen bij de woningstichting maar dan kan jij direct aanvoeren dat de oude schutting zonder jouw toestemming is verwijderd en daar eventueel aangifte van doen. de oude schutting is een gedeelde schutting: jij bent verantwoordelijk voor jouw kant en zij voor hun kant (onderhoud zou in overleg moeten gebeuren..).

andersom kan ook: als jouw buren een nieuwe schutting op de erfgrens zetten zonder jouw toestemming is het gedeelte aan jouw zijde van jou. je mag het dan verven, er iets aan hangen of in schroeven zolang het hek niet stuk gaat.