Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
josty - 03-08-2012 11:28:53
Geldzaken & Recht

Telefonisch verkoop van tijdschriften aan kinderen

Mensen die dit soort grapjes niet kunnen verdragen zijn een beetje zielig. kennelijk is hun god ook niet zo solide dat dit soort "spot" [wat een groot woord voor zoiets kleins] langs de rug van deze god afgleidt.
ik denk dat een aantal dominees die ik vroeger kend hiermee wel hadden kunnen lachen. maar deze zwaar depressieve gelovigen natuurlijk niet.
alles bij elkaar genomen heeft dit spotje er voor gezorgd dat door de comotie de adverteerder heel veel gratis publiciteit heeft gekregen [met dank aan die depressieve zwarte kousen lui]
overigens vind ik persoonlijk die adverteerder onderdeel uitmaken van een soort energie maffia, maar dat is mijn mening.
het is hier al gezegd, menig bloedbad vind zijn oorsprong in geloofsstrijd. mijn god is beter dan de jouwe.
er zijn geloven die de "christen honden en ongelovigen" aan het mes willen rijgen en ook onze eigen zwarte kerklui roepen hel en verderf af over ongelovigen.
voorbeiden zijn juist de ongelovigen het ergste soort.
en wij maar tolerant moeten zijn met de intoleranten.