Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
annie van es - 03-08-2012 14:25:23
Vakantie & Reizen

Verandering van de boeking

[quote=vlinder30 schreef op vrijdag 3 aug 2012, 12:58]indien u een groepsreis heeft geboekt en daar een keuze is: -of 1pk met een duurdere prijs of - 2pk op indeling met een goedkopere prijs (keuze's die meestal worden aangeboden bij groepsreizen) en u heeft dus voor de optie 1pk met de bijbehorende duurdere prijs geboekt, dan is het antwoord nee. dat mag niet zomaar zonder overleg (mits dit in de boekingsvoorwaarden niet erbij is vermeld, maar normaliter boekt men op de hierboven vermelde wijze). zou hier ten minste eens over bellen of bij reisburo langsgaan en kenbaar maken dat u dit dus nadrukkelijk niet wilt en daarom ook voor de 1pk heeft gekozen, kunnen zij daar niet aan voldoen en bieden zij u geen gelijkwaardig (of beter) alternatief dan mag u zonder kosten van de reis afzien. het kan natuurlijk ook dat u een 2pk voor u alleen krijgt voor hetzelfde geld, maar gezien dat "op indeling" wat erbij staat betwijfel ik dat (en zou ik dat zwart op wit willen hebben, zodat u niet ineens met ene "henk" oid op de kamer zit straks:) )
succes
vlinder zegt hier dat als je met een groepsreis gaat je kunt kiezen uit een één of twee persoons kamer. dat is dus niet zo. als je boekt voor 1 persoon krijg je gelijk te zien hoeveel meer de reis kost. je kunt wel invullen voor 2 personen maar dan zal het bedrag ook voor 2 personen zijn. ik moet wel zeggen dat de prijzen voor een kamer alleen soms exorbitant hoog zijn. dat ligt ook aan het land waar je heen gaat. noorwegen bv was veel duurder dan turkye. ik moet er ook niet aan denken dat ik met een vreemde op de kamer zou moeten die bv. heel erg snurkt. maar ook de privacy is me toch wel wat waard.