Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rv
rvdekart - 03-08-2012 23:28:50
Vakantie & Reizen

Verandering van de boeking

Beste mensen, bedankt voor jullie reacties. ik ben wel wat meer te weten gekomen door jullie. nog even voor de duidelijkheid. het gaat erom dat ik een eenpersoonskamer geboekt heb en gefactureerd heb gekregen. de prijs is uiteraard hoger dan bij een tweepersoons maar dat was mij bekend. nu er niet voldoende eenpersoonskamers waren ben ik zonder overleg omgeboekt naar een tweepersoonskamer op indeling wat betekent dat ik de kamer moet delen met iemand van dezelfde leeftijd en hetzelfde geslacht.
het gaat niet om een jongerenreis (die leeftijd ben ik ruim te boven...) en ik was benieuwd of ik de organisatie kon houden aan de bevestiging die zij in eerste instantie hebben gedaan. dus aan de eenpersoonskamer. ik wil niet annuleren en ik wil niet bij iemand op de kamer (zeker niet iemand die ik niet ken). het is mij duidelijk geworden dat ik de voorwaarden van de organisatie er op na moet slaan en dat ga ik nu ook doen. de naam van de organisatie wil ik nog even niet noemen omdat er op dit moment nog niet direct een conflict is. we zijn nog in overleg en ik hoop dat we eruit gaan komen.
u allen heel hartelijk bedankt voor de reacties.