Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
josje54 - 04-08-2012 13:13:44
Geldzaken & Recht

Advocaat vecht hondenbelasting aan bij europees hof

Ik heb zelf altijd 4 honden gehad nu zijn ze overleden maar ik heb altijd voor 4 honden belasting betaald.maar ik vind dat ze in grote steden altijd weinig aan honden uilaat terreinen doen.wel veel moeten betalen en weinig velden waar je de honden goed kunt uitlaten.en als er een is moet je kilometers lopen en dan heeft je hond het al onderweg gedaan en het terrein niet gehaald.
als ze in iedere wijk bv in eindhoven hebben ze verschillende wijken en grote wijken.dat ze nu eens gaan kijken waar ze nog meer een honden uitlaat terrein kunnen maken.dan hebben de mensen geen probleem om hiondenbelasting te moeten betalen als er maar iets gedaan wordt voor de honden.en dat is in de grote steden niet.dus gemeente eindhoven enz ga daar is iets aan doen en strijk niet alleen het geld op maar doe er iets mee .zodat iedereen ziet wat er met hondenbelasting geld gedaan wordt nu zien we niks.
de honden mogen niks maar wel veel betalen ga dan ook eens naar die katten en duiven kijken die los lopen en vliegen laat die mensen dan ook betalen niet alleen de honden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen
laat het ons weten.