Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 04-08-2012 20:19:30
Vakantie & Reizen

Verandering van de boeking

@catha,

nog een voorbeeld:
kamerindeling - de reissommen zijn gebaseerd op tweepersoonskamers, tenzij anders vermeld. alleenreizenden kunnen met iemand anders worden ingedeeld. als vanaf zes weken voor vertrek blijkt, dat indeling op een tweepersoonskamer niet mogelijk is, dan wordt alsnog een toeslag in rekening gebracht voor het gebruik van een éénpersoonskamer.

eenpersoonskamer - eenpersoonskamers zijn vaak helaas slechts beperkt aanwezig en hiervoor geldt een toeslag. wie kiest voor een eenpersoonskamer, dient er rekening mee te houden, dat deze vaak kleiner is, minder faciliteiten biedt en minder gunstig gelegen kan zijn dan een tweepersoonskamer in hetzelfde hotel. let wel, dit is geen algemene regel, maar wel een veelvoorkomend verschijnsel. in overnachtingshotels kunnen eenpersoonskamers niet altijd worden gegarandeerd.