Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mailman - 05-08-2012 22:27:13
Geldzaken & Recht

Entree heffen voor een braderie?

[quote=rapil schreef op zondag 5 aug 2012, 14:36]het feit dat u 2 euro betaalt betekend gelijk dat u er accoord mee gaat. aan achteraf gezeik hebben we niets.nonsens. totale nonsens. het gaat om het feit of het mag of niet. en het is dus ook niet achteraf zeiken. verder: ''betekent'' moet met een t op het eind, maar het gaat hier nu even niet om spel- of taalfouten.

het afsluiten met hekken van enkele straten houdt naar mijn mening niet automatisch in dat je naar eigen inzicht entree mag heffen. dat een organisatie dat toch doet, wil dus niet zeggen dat het ook ''legitiem'' is.

het bedrag zelf staat overigens niet ter discussie: het doet er niet toe of ze er 2, 3, 5 of 10 euro voor vragen.

wat die circustent betreft: het malieveld is inderdaad openbaar terrein. maar een theater (circus zo je wil) is echt iets anders dan een braderie.

het gaat er ook niet om dat ik die 2 euro wel of niet kan missen, dat is geen issue.