Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
teo - 06-08-2012 10:49:05
Geldzaken & Recht

Advocaat vecht hondenbelasting aan bij europees hof

Dat gezeik over die strontbelasting gaat maar door. dat alleen is al een reden om die belasting naar aantal kwadratisch te verhogen en zodoende het totale aantal van 2.500.000 honden te verminderen. vervolgens zou men extra belasting kunnen heffen op blikvoer voor honden en katten (3.000.000) waarvoor wekelijks dankzij de "dierenliefhebbers" 1000 ton kangeroes, kippen, varkens, koeien zeehonden en valse kanariepieten worden verwerkt. met deze besparingen zouden ettelijke dorpen in de sahel van de hongersdood gered kunnen worden.
daarbij zou n verbod cq controle op de vrije verkoop van dieren moeten worden ingesteld rekening houdende met het feit dat tijdens de vakantietijd zo'n 30.000 van de ooit zulke schattige beestjes door "dierenliefhebbers" aan hun lot worden overgelaten.
laat het huilen dus maar aan hun over.