Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-08-2012 13:48:54
Computers & Telefonie

Een paar simpele vragen voor wie het antwoord weet

Ik moet gaan afsluiten, want mijn tijd is op.

maar ik ben jullie zo dankbaar.. in het bijzonder edrick en winterman.
ik had zonder dat jullie het wisten, deze computer deze week zó hard nodig.
de adviezen die ik hier thuis kreeg waren of veel te ingewikkeld of duurde te lang of hadden mij zelfs nog meer problemen kunnen geven..en waren wat nu blijkt ook helemaal niet nodig. de adviezen varieerde van "gewoon naar het configuratiescherm gaan en daar internetopties aanklikken' tot "je moet gewoon een nieuwe harde schijf kopen"

ik kan jullie niet goed uitleggen hoe belangrijk het voor mij was (duurt te lang), maar als ik deze computer niet sneller had gekregen, had ik nu niet kunnen doen wat zo verschrikkelijk belangrijk voor mij is en waar ik maar een paar dagen de tijd voor heb.
ik was waarschijnlijk ziek geworden omdat ik te veel stress gekregen had omdat deze computer én tergend langzaam was en ook nogeens om de haverklap vastliep.
en voor wat ik ga doen, kan ik niet de laptop gebruiken, omdat daar niet alle gegevens en informatie op staat die ik nodig heb.

eigenlijk wil ik jullie allemaal groen maken. ja, zelfs die zwarte kat :-). want zij heeft mij zo hard laten lachen met haar bericht in dit topic. en ook nogeens precies op tijd:-).

ik moet afsluiten, maar als ik deze week onverwachts een probleem krijg met deze computer kom ik zeker terug, beste edrick.
en dan hoop ik, dat jullie er zijn om mij weer te helpen.


p.s winterman maak het niet te bont hé ;-) :-)) :-p. wat ik soms lees van jou....keigoed, maar soms....