Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-08-2012 22:50:02
Auto & Vervoer

Garage maakt auto kapot?

Swat1500 schreef op maandag 6 aug 2012, 22:37: als u een aantoonbare relatie kunt laten leggen tussen het vervangen van die slang en het defect raken van de koppeling dan heeft u inderdaad een punt. dat de koppeling wellicht tijdens de testrit het heeft begeven levert alleen aansprakelijkheid op als dit door onoordeelkundig handelen is geschied. ook dat zult u dan moeten aantonen.

hij komt uit de branche. hij weet zelf ook wel dat ze altijd heel zorgvuldig te werk gaan tijdens een proefrit.

en joost93, doe nu niet net of je er geen voordeel uit wilt halen. je weet heel goed dat de garage dat vliegwiel niet kapot gemaakt heeft. ze zijn niet eens in de buurt geweest. was die auto op de parkeerplaats van de mcdonalds raar gaan doen, had je dan verwacht dat mcdonalds mee zou betalen?