Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 07-08-2012 21:11:39
Elektronica & TV

Hoe wordt de prijs voor extra garantie op een apparaat berekend?

De wet kent de term non-conformiteit ook helemaal niet. en toch bestaat hij.
.
non-conform is 'niet volgens de overeenkomst', maar diezelfe overeenkomst geeft verwachtingen van eigenschappen van een bepaald product. deze zijn weer bepaald door al die punten die ik heb genoemd. wat is het product, uitspraken verkoper, fabrikant, merk, prijs enz.

deze wet zal altijd gepaard gaan met een soort 'comon sense' dat is nu eenmaal zo. iedereen snapt dat je van een pen van de hema een andere verwachting moet hebben dan een parkerpen.
dat jij daar niet mee kunt leven, pech gehad.

normaal gebruik is alleen maar wat de koper mag verwachten van het product als hij dat product normaal gebruikt, niets meer en niets minder.
de te verwachte levensduur kun je afleiden uit die punten die ik al eerder heb genoemd.
wij zullen het nooit eens worden. maar het zit eigenlijk zo: jij overtuigt mij niet en ik overtuig jou niet. maar we zijn beiden overtuigd van ons eigen gelijk.
dat is gewoon de status-quo.
verdere discussie heeft daarom geen zin.