Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jz
jzero78 - 07-08-2012 22:02:49
Elektronica & TV

Mediamarkt webshop waardeloos

[quote=naitsoezn schreef op dinsdag 7 aug 2012, 21:52]ja, want alle philips- of sony-tv's zijn immers hetzelfde! of bent ik nou gek??

wat een rare redenering. als je echt zonder tv zit, en dit zo erg vind, dan kun je ook even de bus pakken (of in de auto springen) om naar de media-markt zelf toe te gaan. je lult dus. het enige wat je tegen ze kunt houden, is dat ze je niet hebben geïnformeerd over het niet leverbaar zijn. voor de rest lees ik in je post alleen maar zeer nette dingen, waar andere webshops een puntje aan kunnen zuigen.

ik wens niet zo aangesproken te worden, dat ik lul... ik heb zelf heel lang in deze business gezeten en dit is niet een normale behandeling van de klant. je hebt zelf zeker voordeel bij of aandeel in dit belachelijke bedrijf? dat je dit een goede service vindt, zegt alleen wat over jouw beperkte inschattingsvermogen.