Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hagaman
hagaman - 08-08-2012 10:25:28
Elektronica & TV

Mediamarkt webshop waardeloos

Ben met de vraag steller 100% eens wat betreft mm webshop, deze klopt voor geen meter, 80% van producten die daar online staan zijn niet te koop bij mediamarkt. overal bijna zie je op voorraad leverbaar. niet dus. sinds 3 dagen ben ik op zoek geweest naar ween camcorder, even op de site van mm heel veel keuze etc... je kan bestellen wat je wilt maar uit ervaring bestel ik bijna nooit iets online als ik het zelf bij de winkel kan gaan halen, dus even naar mm den haag gegaan en wat blijkt ? :) de camera's die op de site staan hebben ze nog in voorraad nog in de show room, niets ! ik vroeg die medewerker die me nog een lullige made in china troep wilde aansmeren en hij zegt klopt we hebben niet alles, alles wat we hebben staat in de winkel de website van mm wordt niet echt goed bijgehouden dus de medewerker.

dus naitsoezn hou je even wat in, als je inderdaad wat van mm krijgt begrijp ik je maar hou het even redelijk.

mediamarkt is als winkel wel redelijk, medewerkers zijn waardeloos omdat ze altijd liegen, ze proberen je altijd iets te verkopen wat het slechts wordt verkocht omdat ze daarvan veel pallets hebben staan, dus ze zijn niet eerlijk. als je daar iets wilt kopen dan moet je niet bij hun advies vragen maar zelf alles eerst uitzoeken en bij mm allen komen ophalen en afrekenen bij de kassa.
anders krijg je troep voor heel veel geld.

en wat betreft voor de vraagsteller, volgende keer koop zulke dingen persoonlijk, en niet via een of andere webshop, bezorgen doen ze via mm shop ook wel, dus erheen gaan, zien voelen, testen, en dan een uit magazijn laten bezorgen.
sterkte ermee.