Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-08-2012 11:16:27
Geldzaken & Recht

Opgelicht door jurofoon

Dit verhaal is veel te globaal, ten eerste brengt een deurwaarder een dagvaarding uit en niet een advocaat, ten tweede heb je bij het opstellen van de dagvaarding geen advocaat nodig als het een zaak is voor de kantonrechter, dan kun je ook hulp vragen van het juridisch loket. ook vraag ik me meteen af waar de dagvaarding die u deed uitbrengen over ging.
en u kunt zich altijd verdedigen voor een kantonrechter, ook zonder advocaat. als het om een duizenden euro's gaat, waar u voor werd gedagvaard, dan kon u, als u zo'n laag inkomen heeft, ook nog een beroep doen op gesubdidieerde rechtsbijstand, waarbij u alleen maar een eigen bijdrage hoeft te betalen aan een advocaat.

dit is nu typisch zo'n topic, waarbij je heel graag de kant van de andere partij wilt horen, voordat je er ook maar een zinnig woord over kan zeggen.