Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-08-2012 11:24:44
Geldzaken & Recht

Boom inkorten en snoeien

Ik zie hier weinig problemen uitgaande van de situatie waarin mijn moeder verkeerde: de buurvrouw had een grote kastanje en de takken hingen flink boven de voortuin van mijn moeder. in zomertijd zat mijn moeder vanaf 11.00 uur des ochtend gedwongen in de schaduw. maar ze was toen nog wel mobiel...
en in de herfst flink veel afgevallen bladeren in de voortuin. en dan te bedenken dat zo'n boom ook ontzettend veel vocht onttrekt aan moeder's tuin.

aangezien de boom heilig was voor de buurvrouw (er mocht geen takje af) was het haar waard om een flinke ruzie met mijn moeder in stand te houden. dat heeft ettelijke decennia geduurd.. totdat de buurvrouw de geest gaf...

u heeft volgens mijn voorlopige inschatting welwillende buren maar die kunnen om redenen niet zelf wat doen. dan moet u dat zelf maar doen en het liefst in overleg met uw buren. dan heeft u meteen weer contact met de buren.
ik voel zelf aan (gelet op uw bewoordingen) dat u toch uit een ander vaatje moet gaan tappen....