Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-08-2012 12:21:04
Geldzaken & Recht

Opgelicht door jurofoon

Lieve mensen,

ik heb besloten om niet meer in te gaan op nonsense antwoorden. teveel energie en moeite om mensen die slechts aandacht willen te geven.

jurofoon heeft gereageerd. misschien dat hun antwoord de boel een beetje verhelderd. ik citeer hen "wij hebben u vooraf gewaarschuwd voor kosten tussen de 1000 en 2000 euro als u de dagvaarding door ons zou laten opstellen. dat bedrag staat niet in verhouding tot het bedrag waar de zaak om ging".

"in overleg met u hebben wij ons na het opstellen van de dagvaarding teruggetrokken als uw gemachtigde om verdere kosten uit te sparen". dit hebben zij uitsluiten op mijn verzoek gedaan!

ik citeer tenslotte "het vonnis (dat nota bene een positief vonnis voor uw was) wordt direct aan u gestuurd door de rechtbank en niet aan ons, want wij waren in overleg met u niet langer uw vertegenwoordiger".

ik moet helaas nu naar het ziekenhuis waar ik de rest van de dag zal zijn. morgen maak ik kontakt met de rechtbank en het juridisch loket om te kijken wat ik hieraan kan doen.

ondertussen zie ik uw positieve reakties en eventuele hulp/advies graag tegemoet.

nogmaals een fijne en vooral gezonde dag.